Skip Navigation Links Historie 2. Verdenskrig Civile Video Film om Anne Frank

Anne Frank: The Whole Story

En film om Anne Frank

farvelagt foto af Anne Frank
I selskab med andre har den gode Anne altså aldrig nogensinde vist sig, men når jeg er alene, er det altid hende, der fører det store ord.
Jeg fik dit brev og vil gerne svare dig så hurtigt som muligt. Vi er kun to søskende, min storesøster Margot og jeg.
Hertz siger, at snart vil alt blive forbi, og vi vil allesammen blive dræbt. Men de fleste Mennesker tænker alligevel, at en Pogrom som den, der fandt sted i Lublin, ikke vil finde Sted her, fordi der er alt for mange Mennesker her.
Tidslinje for KZ-lejr Auschwitz.
Fortæller om historien og udviklingen af udryddelseslejren Auschwitz.
Overalt, hvor der rejses Forfølgelse af Jøder som saadanne af racemæssige eller religiøse Grunde, er det den kristne Kirkes Pligt at protestere derimod.
Overrabbineren var meget urolig over det, der var sket, og spurgte nu Majestæten, hvordan han vilde stille sig, dersom tyskerne skulde kræve Forholdsregler overfor de danske Jøder.
Hvad er nemlig Meningen med at rimpe en gul Lap på et ellers velsyet Sæt Tøj? Alene den at tilføje tilsyneladende sagesløse Medborgere unødvendige Lidelser? Næppe!
Selv nu, hvis jeg blot tænker på den, rejser de små nakkehår sig og jeg får lyst til at slå nogen.
En film som fortæller historien om Anne Frank, en ung jødinde som levede skjult i Amsterdam indtil hun og hendes familie blev angivet og sendt i Koncentrationslejr.

Anne fik en dagbog i fødselsdagsgave på sin 13-års fødselsdag d. 12. juni 1942. Hun første dagbog i al den tid hun og hendes familie levede i skjul for tyskernes. jødeforfølgelse, indtil de bels stukket og taget til fange i august -44 og sendt i koncentrationslejr, hvor hun døde i marts -45.


Udryddelseslejren Tiltog transporterne i antal i løbet af sommeren, og vi blev nødt til at oprette endnu et udryddelsesanlæg.
Sikkerhedstjenesten Det er ganske vist kun rygter, men sikkert er det, at myrderier finder sted i enorm udstrækning.
Følg History Watch på :
Facebook Twitter YouTube