Skip Navigation Links Historie 2. Verdenskrig Flyvning Video Evidence fra Pearl Harbor

Lost Evidence fra Pearl Harbor

Dokumentarudsendelse

Slagskibslinjen ved Pearl Harbor
En spændende udsendelse om slaget ved Midway, der ændrede slagets gang i stillehavet.
Næsten samtidig modtog vi admiral Yamamotos budskab: "Imperiets skæbne står og falder med dette angreb. Enhver må gøre sin pligt af yderste evne."
At et overraskelses-masseangreb på Pearl Harbor planlægges af den japanske krigsmagt i tilfælde af ”vanskeligheder”.
Flådeledelsen meddelte ham, at stillehavsstyrkerne ville være ude af stand til at deltage i større operationer indenfor de første par måneder.
Men jeg føler stadig, at Japans Holdning til den øvrige Verden fortjener vor fortsatte Opmærksomhed.
Om morgenen den 11. december erklærede Tysklands regering, som dermed fortsætter ad vejen mod verdensherredømmet, De Forenede Stater krig.
Vi fortsatte til kl. 14.15 med en repræsentant fra Udenrigsministeriet, diskuterede alle de mulige scenarier der kunne føre til krig og forsøgte at sikre at USA under alle omstændigheder ikke forblev ude af krigen.
Her kan Lost Evidence fra Pearl Harbor ses.

Jeg holder meget af denne serie, da den er lavet af nogle kompetente personer, som efterforsker billedemateriale fra slaget og andre kilder. I serien er der en række interview med folk, som var tilstede under angrebet på Pearl Harbor.


USA's Ambassade lukkes Den Ære at underrette Deres Excellence om, at der er indtrådt Krigstilstand mellem Deres Excellences Land og Japan.
Franklin Roosevelt Tidslinje over Roosevelts liv - samt kilder.
Følg History Watch på :
Facebook Twitter YouTube