Skip Navigation Links

Japans Atombombe

Dokumentarfilm

Artikel overskrift om japans atombombe
Pludselig viste der sig et blændende, hvidligt-lyserødt lys på himlen, ledsaget af en unaturlig skælven, der næsten straks efterfulgtes af en bølge af kvælende varme og en vind, der væltede alt, hvad der stod i vejen for den.
I guess that by now you have heard or read about this new bomb the U.S. has. Thats all a fellow can hear around here, either on the radio or the guys around here talking about it.
Hans Majestæt Kejseren har udstedt et Reskript vedrørende Japans Antagelse af Potsdam deklarationens Bestemmelser.
Jeg har den Ære at underrette Deres Excellence om, at der er indtrådt Krigstilstand mellem Deres Excellences Land og Japan fra idag.
Den vigtigste Usikkerhedsfaktor i Verden i Dag er Truslen fra Luften.
Det lykkedes japanerne at udvikle og detonere en atombombe under 2. Verdenskrig. Det skete sidst i krigen og våbnet blev aldrig brugt i kamp. Det her er en dokumentar om dette program.


London brænder Jeg har prøvet på at bevare billedet i min erindring, fordi jeg er ganske vis på, at jeg er en af de sidste, der har set London.
Dreadful Raids We certainly have had dreadful times but things look brighter & if only these raids would end it would be a relief off our minds.
Følg History Watch på :
Facebook Twitter YouTube