Skip Navigation Links Historie Mellemkrigstiden Dokumentar Forskel på prostitution

Forskel på prostitution

Fra: Kammerater skrevet af Erich Remarque

Et tinted nøgenfoto af kvinde fra 20'erne
Det er vanskeligt at leve. Jeg var Syngepige på Montmartre.
En af mine kammerater var så lamslået, at jeg var nødt til at overbevise ham om, at tyskerne ikke brugte mennesker, men dukker til den slags billeder.
Den Måde, på hvilken flere Kvinder er optrådt i Garmisch-Partenkirchen har vakt en levende forbitrelse og Harme blandt Stedets Befolkning.
Nonnerne ruskede hende blidt i skulderen. Hun satte sig op og fik at vide, at hendes sidste time var kommet.
Om danserinden og kurtisanen, som blev henrettet som spion.
Engang troede jeg, at en prostitueret var en prostitueret – men i denne tekst forstod jeg forskellen på prostituerede og hvorfor nogle tjener bedre end andre.

Prostitution er et ældgammelt erhverv og derfor, er der nederst en video med en tidligere prostitueret, som fortæller om hvordan hun hadede at være prostitueret.
Lilly var Rosas bedste veninde. Hun havde en strålende karriere bag sig. Hun havde været det, som er enhver luders drøm: Hotel-Pige.

En hotel-Pige trækker ikke på gaden – hun bor på hotel og gør bekendtskaber der. Det er ikke mange trækfugle, der bringer det så vidt – de har ikke tilstrækkeligt garderobe og heller ikke penge nok til at kunne vente på kunder.

Lilly havde ganske vist kun turet på provinshoteller, men hun havde dog i løbet af årene sparet sig næsten fire tusind mark sammen.

Nu ville hun giftes. Hendes vordende mand havde en installationsforretning. Han viste alt om hende og tog det såre ligegyldigt. For fremtiden behøvede han ikke at frygte, når en af disse piger giftede sig, var de stabile nok. De kendte rummelen og havde fået nok af den.

De var tro.


Følg History Watch på :
Facebook Twitter YouTube