Skip Navigation Links Historie 2. Verdenskrig Dokumentar Engelsk familie

En tidsrejse

tilbage til 2. Verdenskrig

Et barn som overlevede et bombeangreb
Oh Danny boy, the pipes, the pipes are calling
From glen to glen, and down the mountain side
The summer's gone, and all the leaves are falling
Det staar ganske klart, at Herr Hitler ikke kan tillade sig at lide et Nederlag i sin Luftkrig mod Storbritannien.
Er vore Chancer for at klare os som Helhed bedre eller værre end i August 1941? Vigtigst og betydningsfuldest af alt er det, at de Forenede Stater nu enige og med Liv og Sjæl er med i Krigen på vor Side.
Jeg har prøvet på at bevare billedet i min erindring, fordi jeg er ganske vis på, at jeg er en af de sidste, der har set London.
We certainly have had dreadful times but things look brighter & if only these raids would end it would be a relief off our minds.
Så langt fra at fremkalde Panik og Ønsket om at overgive sig, fremkaldte de indenfor alle Klasser en rasende og ubøjelig Modstandskraft.
En film om Slaget om England.
En anden dokumentarfilm om Slaget om England.
En engelsk familie foretager en rejse i en tidsmaskine tilbage til 2. Verdenskrig, hvor de gennemlever den hverdag, som en engelsk familie havde gennem krigen. De blev ganske vist ikke bombet, perioden er kortere end krigen.

En utroligt spændende måde at fortælle en typisk engelsk families hverdag på. Se hvordan de laver beskyttelsesrum og hvordan de overvinder den øgede modgang, som krigen bragte med rationering og nationale pligter. Hvordan modgang gav et øget sammenhold - forskellen mellem kønnene.


Følg History Watch på :
Facebook Twitter YouTube