Skip Navigation Links Historie 2. Verdenskrig Politik Adolf Hitler Diktatorens Privatliv

Hitler og kvinderne

Ward Price skrev i: To diktatorer

tjenestepige støvers Hitlers billede af
En tidslinje over Hitlers hustru, Eva Brauns liv.
En engelsk kvinde, som stod Hitler nær.
Det er et held for mig, at jeg ikke har giftet mig. Det ville være blevet en katastrofe!
Alt hvad du er er, er du ikke af egen fortjeneste, men gennem dit folk. Tænk altid på, om det du gør, er gavnligt for dit folk.
Med ubeskrivelig glæde, dybt bevæget og fyldt med varm taknemmelighed oplever vi med Dem, min Führer, Deres og Tysklands største sejr, de tyske troppers indtog i Paris.
I Hitlers samtid virkede det paradoksalt, at der ingen kvinder var i hans liv. Nedenfor kan den officielle forklaring læses.
Interessen for Hitlers person og privatliv har med særegen styrke kredset om hans forhold til det det andet køn – i sladderhistorier og i ren fantasihistorier.

Man synes åbenbart, det kræver en forklaring, at føreren for en nation, der doserer ægteskab og rig børneavl som en patriotisk pligt, lever i cølibat, og de forklaringer, de nyfigne selv brygger sammen, går lige fra patologiske til det romantiske.

Hitler bøger
Nu må man for det første vide, at Hitler langtfra er kvindehader. Han foretrækker åbenlyst kvinders selskab, og blandt kvinder fører han sig med gammeldags ridderlighed.

Få europæiske statsmænd hilser kvinder så indtagende som han. Han tager damernes hånd i sin, holder den fast et nu, som om den var et klenodie, mens han blå forskende øjne smiler ind i hendes, så bøjer han sig i et elegant buk og berører hånden med sine læber. I kvinders selskab er Hitler livlig og interesseret på en fuldkommen naturlig måde. Han har et vågent øje for kvinders skønhed, men hvis damen ikke tillige er intelligent, undgår han samtale med hende. Overfladisk snak interesserer ham ikke.


Eva Brauns dagbog I tre timer var jeg tvunget til at sidde ved siden af ham uden at kunne veksle et ord med ham.
Eva Brauns horoskop Du er ædel og ridderlig af sindelag og har talent for at optræde.
Følg History Watch på :
Facebook Twitter YouTube