Skip Navigation Links Historie 2. Verdenskrig Politik Adolf Hitler Unity Valkyrie Mitford

Unity Valkyrie Mitford

unity i samtale med tysk nazist
Denne erstatning hedder Valkyrie og ligner også en sådan, også hvad benene angår. Men sådanne dimensioner kan han jo lide. Det vil sige, han skal nok snart få hende til at tabe sig, hvis hun da ikke har en evne til på grund af sorger og bedrøvelse at blive tyk ligesom Charly, der får god appetit, når hun har problemer.
Det er et held for mig, at jeg ikke har giftet mig. Det ville være blevet en katastrofe!
I tre timer var jeg tvunget til at sidde ved siden af ham uden at kunne veksle et ord med ham.
Du er ædel og ridderlig af sindelag og har talent for at optræde.
En tidslinje over Hitlers hustru, Eva Brauns liv.
Forsikrede mig ganske vist om, at jeg havde store chancer for at blive Hitlers sekretær, fordi jeg kom fra München og desuden lignede Eva Braun.
En tidslinje en amerikansk journalist i tysk tjeneste.
Og mens "de Danske" jubler
ved Briternes Heltedåd,
sidder to gamle Forældre
sammen i stille Gråd.
Unity Mitford, var En engelsk kvinde, som kom Hitler nær. Hun begik selvmord, da England og Tyskland kom i krig med hinanden.
Født: 08. 12. 1914.
Fødested: London.
Død: 28. maj 1948.
Dødsårsag: Meningitis, grundet en hævelse fra en pistolkugle, der 8 år tidligere var kommet ind i hjernen efter et selvmordsforsøg.
Begravet: Swinbrook Churchyard i Oxfordshire.

Fader: David Mitford (Lord Reddesdale).
Moder: Sydney Bowles.
Parret fik 5 piger og 1 søn).

Unity blev født som Nr. 4.

Svigerinde til den engelske nazist Oswald Mosley.
Lillesøster til Diana Mitford (giftenavn Guisness).

Kælenavn: Bobo.

Udseende: En høj, blond skønhed med blå øjne (Ward Price, To diktatorer som jeg kender dem).

Hun lærte Hitler at kende i 1934, da hun uddannede sig på en malerskole i München.

Optaget som medlem i NSDAP, hvilket ikke var almindeligt for udlændinge.

Hendes nevø mener, at det var møderne i Nurnberg, der gjorde hende til den passionerede nazist hun blev, istedet for blot en almindelig nazi sympatisør.
Hun tiltrak sig opmærksomhed hjemme i England, blandt andet grundet hendes nazistiske hilsemåde i almindelige butiker. Daily Telegraph skrev ukorrekt, at hun var forlovet med Hitler.

Unity blev efter sigende besat efter at møde Adolf Hitler.

Den 10. maj 1935 skrev Eva Braun følgende i hendes dagbog: "Som fru Hoffmann elskværdigt og lige så taktfuldt meddelte mig, har han nu en erstatning for mig. Denne erstatning hedder Valkyrie og ligner også en sådan, også hvad benene angår. Men sådanne dimensioner kan han jo lide. Det vil sige, han skal nok snart få hende til at tabe sig, hvis hun da ikke har en evne til på grund af sorger og bedrøvelse at blive tyk ligesom Charly, der får god appetit, når hun har problemer.

Hvis de iagttagelser, fru Hoffmann har meddelt mig, virkelig er rigtige, så synes jeg, det er for dårligt af ham, at han ikke fortæller mig det."

Secret Intelligence Service skrev om hende i 1936, at hun så en del til Adolf Hitler når han var i München.
De skrev om hende, at hun var mere nazistisk end nazisterne. Det blev anbefalet at inddrage hendes engelske pas.

I To diktatorer som jeg kender dem, skriver Ward Price: De bærer hagekorsets emblem. Hitler har skænket dem det som en særlig udmærkelse, og hans signatur på bagsiden af hvert emblem attestere deres ret til bære det.

"Galskabens Kavalkade,": "Med udbytte studerede jeg fotografierne af Miss Unity Mitford, som pøbelen forfulgte gennem Hyde Park, fordi hun bar nazistmærket. Jeg fandt det meget oplysende, at hun overfor avisen erklærede, at hun ønskede at blive tysker, men endnu ikke havde været i stand til at få formaliteterne ordnet.

Det tiltalte mig. Man vidste, hvor man havde Unity Mitford, og jeg tror også, jeg forstod noget af det, der havde fået hende til at tage sin beslutning. Men hun interesserede mig mindre som individ end som et udtryk for en tendens."

I årene op til Eva Braun2. Verdenskrig forsøgte hun, at overtale Adolf Hitler til at indgå en aftale med England.

Da der indtrådte krig mellem England og Tyskland den 03. september 1939, sendte hun Hitler et afskedsbrev, hvorefter hun forsøgte at begå selvmord i Den engelske park i München, ved at skyde to skud i hovedet med en pistol.

Hun blev alvorligt hjerneskadet ved selvmordsforsøget, og blev på Adolf Hitlers ordre indlagt på et hospital, for siden at blive sendt tilbage til England over Schweiz.

Hun kom til at leve de sidste år hos hendes moder i Swinbrook.
Unity blev religiøs.

Mitford levede resten af livet med en kugle i hovedet.


Følg History Watch på :
Facebook Twitter YouTube