Skip Navigation Links Historie 1. Verdenskrig Flyvning Esser lande

Dokumentarserier - 1. Verdenskrig

Sorteret efter tilføjelsestidspunktet

Tilfældig side på History Watch

De new-zealandske es En kronologisk liste over de new-zealandske esser under 1. Verdenskrig.

De skotske es En kronologisk liste over de skotske esser under 1. Verdenskrig.

De sydafrikanske es En kronologisk liste over de sydafrikanske esser under 1. Verdenskrig.

Det indiske Es Kun en inder blev Es under 1. Verdenskrig

Walisiske flyver Es En Liste over de walisiske flyver Es piloter under 1. Verdenskrig, der opnåede fem luftsejre og som derved opnåede, at blive kaldt et Es.

Ruslands flyver Es En Liste over de russiske flyver Es piloter under 1. Verdenskrig, der opnåede fem luftsejre og som derved opnåede, at blive kaldt et Es.

Italienske flyver Es En Liste over de italienske flyver Es piloter under 1. Verdenskrig, der opnåede fem luftsejre og som derved opnåede, at blive kaldt et Es.

Canadiske flyver Es En Liste over de canadiske flyver Es piloter under 1. Verdenskrig, der opnåede fem luftsejre og som derved opnåede, at blive kaldt et Es.

Tyske flyver Es En Liste over de tyske flyver Es piloter under 1. Verdenskrig, der opnåede fem luftsejre og som derved opnåede, at blive kaldt et Es.

Amerikanske flyver Es En Liste over de amerikanske flyver Es piloter under 1. Verdenskrig, der opnåede fem luftsejre og som derved opnåede, at blive kaldt et Es.

Franske flyver Es En Liste over de franske flyver Es piloter under 1. Verdenskrig, der opnåede fem luftsejre og som derved opnåede, at blive kaldt et Es.

Østrig-ungarske flyver Es En Liste over de Østrig-ungarske flyver Es piloter under 1. Verdenskrig, der opnåede fem luftsejre og som derved opnåede, at blive kaldt et Es.

De irske Esser En Liste over de irske piloter under 1. Verdenskrig, der opnåede fem luftsejre og som derved opnåede, at blive kaldt et Es.

De belgiske Esser En Liste over de belgiske piloter under 1. Verdenskrig, der opnåede fem luftsejre og som derved opnåede, at blive kaldt et Es.

De australske Esser En Liste over de australske piloter under 1. Verdenskrig, der opnåede fem luftsejre og som derved opnåede, at blive kaldt et Es.


Følg History Watch på :
Facebook Twitter YouTube