Skip Navigation Links Historie 2. Verdenskrig Politik Adolf Hitler Bøger om Adolg Hitler

Bøger om Adolf Hitler

Samtale mellem Adolf Hitler og mig

      Illustreret Videnskab HISTORIE + Nano jakke
Hitlers første verdenskrig Kvinderne i Ravensbrück

Bogtips


Samtale mellem Adolf Hitler og mig: Dietrich Eckarts optegnelser fra de fortrolige samtaler med den senere Fører er et enestående personligt og historisk dokument, der indeholder så afslørende og ekstreme udtalelser, at Hitler efter sin magtovertagelse sørgede for, at bogen forsvandt fra offentligheden.

Hitler og Stalin: Alan Bullocks psykologiske dobbeltpåtræt af to mænd.

Stalins Hitler-dossier: Sag 462a fra NKVD's hemmelige arkiver om Hitler og hans inderkreds.

Min kamp: Hitlers egen bog om den bevægelse han skabte.

Hitlers Tyskland: I ord og mere end 200 velvalgte billeder viser, hvordan den tyske hverdag formede sig under Det Tredje Rige.

Til den bitre ende Fra 1942 og til Hitlers død var hun hans sekretær, skrev hans taler, breve og hans private og "politiske" testamente. Umiddelbart efter krigen nedskrev Traudl Junge sine oplevelser med Hitler, med hvem hun tilbragte de sidste timer i førerbunkeren i Berlin.

Hverdag i Hitlers Tyskland: Denne bog fortæller gennem en række samtidige dokumenter og vidnesbyrd til hvilke yderligheder Hitler og det nazistiske parti gik for at nå dette mål.

En tyskers historie: Et forsøg på at forstå, hvad der gik galt: hvordan kunne en hel nation lade sig blænde og modstandsløst give afkald på moralsk integritet og værdighed?

De lovede os fremtiden: Forfatteren fortæller om sin ungdom i Hitlerjugend, om sin begejstring for nazismen og for føreren, Adolf Hitler.

Breve fra Østfronten: Med udgangspunkt i 28 soldaters feltpostbreve (1394 breve) analyseres hvilke temaer, der var vigtige for soldaterne, samt hvordan brevene i en bredere historisk sammenhæng kan bruges til at belyse, hvordan og i hvilken grad de tyske værnemagtsoldater identificerede sig med den nazistiske ideologi.

Grossman-dagbøgerne 1941-1945 : Hvis noter og dagbøger følger Hitlers krig mod Rusland fra det første slag til tyskernes endelige nederlag.


Følg History Watch på :
Facebook Twitter YouTube